Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

:: ŠIPK :: “Inovativni pristopi k širjenju znanja o standardih, sledljivosti, preskrbovalni verigi in trgovini v visokošolsko izobraževanje”

Na CPU v Ljubljani je potekala zaključna predstavitev rezultatov ŠIPK projekta “Inovativni pristopi k širjenju znanja o standardih, sledljivosti, preskrbovalni verigi in trgovini v visokošolsko izobraževanje”. V okviru projekta so študenti štirih fakultet Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani za organizacijo GS1 Slovenija razvili prototip inovativnega pristopa k izobraževanju. Pri projektu sta na strani prijavitelja FLUM pod mentorstvom doc. dr. Brigita Gajšek sodelovali študentki Amanda Butković in Jovana Koldžić.

Projekt je delno financirala Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Javni razpis za dodelitev sredstev izbor operacij se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 kot neposredna potrditev programa »Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem v lokalnem in regionalnem okolju – Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016–2020«.