Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Zaključila se je 8. mednarodna poletna šola

V tednu od 5. do 11. septembra 2021, smo na fakulteti organizirali 8. mednarodno poletno šolo.

Kljub nekaterim ukrepom smo dogodek izpeljali v živo. Študenti iz Nemčije, Litve, Srbije in Slovenije pa so imeli odlično priložnost spoznati, kako bodo v prihodnosti funkcionirala delovna mesta.

Vsebinski vodja letošnje poletne šole je bila izr. prof. dr. Brigita Gajšek, ki je s sodelavci asist. Matejo Čuček, asist. dr. Tino Cvahte Ojsteršek ter asist. Primožem Bencakom pripravila odlične vsebine, ki so jih dopolnjevali predavatelji in doktorski študenti partnerske institucije Univeritetea Politehnica Timisoara iz Romunije, prof. dr. Anca Draghici, prof. Alin Gaureanu ter doktorski študentki Diana Robescu in Maria Elena Boatca.

Na uvodnem dnevu sta študente pozdravila tudi idejna vodja naše poletne šole, dekanica prof. dr. Maja Fošner ter dekan partnerske univerze prof. dr. Marian Mocan.

Udeleženci poletne šole so dobili teoretični kot tudi praktični vpogled v delovna mesta prihodnosti kot tudi v tehnologije, ki bodo ta mesta definirala ter seveda kompetence, ki jih bomo v prihodnosti potrebovali. V sproščenem vzdušju predavanj, vaj in timskega dela so udeleženci pridobili znanja – zaključne predstavitve pa so navdušile tudi predavatelje.

Udeleženci poletne šole so bili izjemno zadovoljni s tednom v Celju, navdušeni nad pokrajino, ljudmi in organizacijo poletne šole. Želeli so si le, da bi trajala dlje.

Več pa v fotogaleriji.