Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Vodenje FL UM prevzema v. d. dekana izr. prof. dr. Tomaž Kramberger

Red. prof. dr. Bojanu Rosiju se je 28. oktobra 2020 iztekel drugi štiri letni mandat vodenja Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru, zato je rektor Univerze z današnjim dnem do imenovanja novega dekana, imenoval v. d. dekana izr. prof. dr. Tomaža Krambergerja.

Ob nastopu je poudaril:

“Fakulteta za logistiko je v petnajstih letih delovanja dosegla veliko. Postali smo najbolj prepoznavna institucija na področju izobraževanja in raziskav v logistiki na širšem področju srednje Evrope in Balkana. S tem smo bolj ali manj izpolnili svoje cilje in dosegli vizijo. Zdaj je prišel čas, da svoje vrednote, vizijo in cilje dopolnimo. Pri tem se naslonimo na že doseženo in sežemo še dlje in više. Prepričan sem, da zmoremo. V času delovanja na funkciji v. d. dekana se bom zavzemal za:

  • akademsko in občo poštenost
  • inovativnost, drznost, strokovnost in radost ob reševanju problemov
  • povezanost z okoljem in koreninami
  • preseganje mej in stremljenje k napredku.”

Prof. dr. Bojanu Rosiju se zahvaljujemo za njegovo uspešno vodenje fakultete in uresničitev zastavljenih ciljev ter vizije. Na fakulteti ostaja kot visokošolski učitelj in raziskovalec ter predstojnik univerzitetnega Centra za pametna mesta in skupnosti.

Obema želimo veliko uspehov na novi poti.