Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

:: Študentsko delo :: Pridružite se ekipi Novartis v Sloveniji – odlična priložnost za študente!

Novartis d.o.o., eden vodilnih na področju farmacevtske industrije, išče študenta za opravljanje strokovnih administrativnih del in pripravo reportov. Kandidat bo odgovoren za izvoz podatkov iz sistema SAP in njihovo nadaljnjo obdelavo v Excelu.

Ključne kvalifikacije:

  • Izvrstno poznavanje Excela, vključno z izdelavo grafov in uporabo funkcij VLOOKUP in PIVOT.

Delovni pogoji:

  • Delo poteka dopoldne.
  • Bruto plačilo je 7€ na uro.

Novartis v Sloveniji igra ključno vlogo v globalnem okviru podjetja, saj s svojimi izkušnjami, znanjem in kakovostjo podpira razvoj, proizvodnjo in trženje polovice Novartisovih inovativnih zdravil. Delovanje podjetja obsega različne faze razvoja, proizvodnje in storitev, pri čemer so vključeni v vseh pet Novartisovih visokotehnoloških platform. Poleg tega je Novartis največji ponudnik zdravil na slovenskem trgu in pomemben partner slovenskega zdravstva, deluje preko dveh podjetij, Novartis d.o.o. in Novartis Pharma Services, in skupaj zaposluje več kot 3.500 sodelavcev na dveh lokacijah – v Ljubljani in Mengšu.

Postopek prijave: Zainteresirani kandidati naj pošljejo svoj življenjepis na e-naslov: masa.mocnik_roner@novartis.com.

To je izjemna priložnost za študente, ki si želite pridobiti dragocene izkušnje in se razvijati v dinamičnem okolju enega izmed vodilnih farmacevtskih podjetij.