Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Rektorjev dan 2024: med prejemniki nagrad in priznanj študent in zaposleni naše fakultete

Rektorjev dan 2024: med prejemniki nagrad in priznanj študent in zaposleni naše fakultete

Na tradicionalni slovesnosti ob Rektorjevem dnevu so bile podeljene nagrade in priznanja, kot zahvala vsem, ki so s svojimi dosežki pripomogli h krepitvi ugleda in uspešnosti Univerze v Mariboru.

Zelo smo ponosni, da so med prejemniki tudi študent in zaposleni naše fakultete.

Rektorjevo nagrado za najboljše študijske uspehe študentov Univerze v Mariboru v svoji vpisni generaciji na podlagi predlogov matičnih fakultet je prejel Martin Dolinšek.

Priznanje Univerze v Mariboru za strokovno delo za izjemne uspehe, dosežke in zasluge je prejel Vid Mlejnik.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno, umetniško in izobraževalno delo, ki se podeljuje za izjemne uspehe, dosežke in zasluge je prejela mag. Aleksandra Hribar Košir, kjer so zapisali, da je nepogrešljiva zunanja sodelavka Fakultete za logistiko. S svojim strokovnim znanjem pomembno prispeva k razvoju in prevodu logističnih ter oskrbovalnih terminov. S svojim pedagoškim delom izhaja iz osredotočenosti na študente in njihove potrebe ter si prizadeva za spodbudno in sproščeno učno okolje. Na fakulteto je vnesla ogromno novosti, znanja in s sodelavci gradi vzpon ter prepoznavnost logistike, kot znanstvene vede, tako v slovenskem kot tudi mednarodnem okolju.

Več o podelitvi na: REKTORJEV DAN 2024 – UM.si