Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Pridruži se nam na 8. mednarodni poletni šoli

Mednarodna poletna šola je tradicionalni dogodek, ki ga organiziramo na fakulteti.

Letošnja, po enoletnem “prisilnem” premoru zaradi epidemije, še toliko bolj kliče po druženju v živo, seveda ob upoštevanju vseh omejitev.

Ponujamo vam edinstven pristop pridobivanja novega znanja. Izvedba namreč temelji na pristopu študije primera (case study approach), kjer se boste študenti seznanili z najsodobnejšimi praksami, ki vodijo oz. bodo v prihodnosti poganjale logistiko in upravljanje oskrbovalnih verig.

Udeleženci boste razdeljeni v skupine, naši ugledni profesorji in predstavniki iz poslovnega okolja, pa vas bodo vodili skozi izbrano temo. Pripravili boste svoje ideje za reševanje izzivov, v obliki krajših prezentacij in zapisov. Vzpodbujamo kreativno razmišljanje, javno nastopanje študentov, vendar v izjemno sproščenem okolju.

Letošnja poletna šola z naslovom »Oblikovanje prihodnjih delovnih mest: neskončne možnosti« je namenjena dodiplomskim in podiplomskim študentom ter vsem ostalim, ki jih zanima poglabljanje znanja s področja novih tehnologij in praks, ki bodo vodile upravljanje logistike in dobavne verige v prihodnost.

NAJPOMEMBNEJŠE

Za študente Fakultete za logistiko vsako leto pripravimo posebno ponudbo. 

Redna cena na poletni šoli je 395 €, v kar je vključena nastanitev s polpenzionom v MCC hostel, šolnina in učna gradiva, obisk podjetij / ekskurzija in nekateri družabni dogodki.

Vendar študenti, ki ste vpisani na našo fakulteto, plačate le 90 €.

Ne zamudite super priložnosti in se registrirajte še danes na: http://summerschool.fl.um.si/