Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Odprt je drugi prijavni rok za tujce

6. julija 2022 se v okviru Razpisa za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2022/2023 na Univerzi v Mariboru odpirata:

  • drugi prijavni rok za vpis v 1. letnik magistrskega študija za državljane/-ke držav nečlanic EU – tujce/-ke in
  • drugi prijavni rok za vpis v 1. letnik doktorskega študija za Slovence/-ke brez slovenskega državljanstva in državljane/-ke držav nečlanic EU – tujce/-ke.

Fakulteta za logistiko razpisuje

prosta mesta za magistrski redni študij za izvedbo v slovenskem in za izvedbo v angleškem jeziku ter

prosta mesta za izredni doktorski študij.

V drugem prijavnem roku se lahko prijavijo kandidati/-ke, ki niso oddali/-e prijave v prvem roku, kandidati/-ke, ki po prvem roku niso bili/-e sprejeti/-e na želeni študij, in kandidati/-ke, ki se v drugem roku prijavljajo na študijske programe, ki se izvajajo kot izredna oblika študija.

Kandidati/-ke morajo prijavo za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru, ki bodo v tem prijavnem roku ponovno razpisani, oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (odpiranje v novem zavihku) s kvalificiranim digitalnim potrdilom, AAI-računom (račun avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture) ali uporabniškim imenom in geslom preko sistema SI-PASS, ki deluje v okviru Državnega centra za storitve zaupanja. Kandidati/-ke morajo ob prvi prijavi v storitev SI-PASS registrirati uporabniški račun, v okviru katerega izberejo tudi želeni način oddaje prijave za vpis. Kandidate/-ke opozarjamo, da si dobro zapomnijo oziroma shranijo uporabniško ime in geslo, ki ju bodo uporabili/-e ob registraciji uporabniškega računa SI-PASS, saj ju bodo potrebovali/-e za morebitno kasnejše dopolnjevanje prijave za vpis z dokazili, dostopanje do sklepa o izbiri, vlaganje pritožb ipd.

Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena in oddana z elektronskim podpisom (kvalificirano digitalno potrdilo ali AAI-račun) oziroma brez varnega elektronskega podpisa (uporabniško ime in geslo) v eVŠ do 8. septembra 2022.

Več informacij na: https://bit.ly/3nOiRiJ