Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Nagovor dekanice ob začetku študijskega leta

mf_krog

Spoštovane študentke in spoštovani študenti,

ponosni smo, da smo skupaj vstopili v novo študijsko leto. Verjamem, da ste si pridobili novo, svežo energijo in z entuziazmom pričakujete nova dognanja, ki vam jih fakulteta v okviru študijskih programov ponuja.
Živimo v turbulentnem, neobičajnem obdobju. Vendar le-to nam je prineslo tudi nova spoznanja, kako pomembna je logistika. Kako se lahko prilagajamo različnim situacijam ter smo morebiti še bolj uspešni.

Ravno zato smo še toliko bolj ponosni, da lahko skupaj z vami soustvarjamo zgodbo te tako zelo dinamične interdisciplinarne vede. V luči tega se naši študijski programi nenehno posodabljajo, saj skupaj sledimo trendom na področju logistiko in oskrbovalnih verig v Sloveniji kot tudi v širšem okolju.

Želim vam, da z radovednostjo stopate po tej poti in vsrkavate vse, kar vam fakulteta na različnih programih ponuja: dela v naših odličnih laboratorijih, povezovanje z gospodarstvom, dela študentov na raziskovalnem področju, sodelovanja na mednarodni poletni šoli, mednarodnem študentskem simpoziju ter drugih aktivnostih, ki jih organizira fakulteta. Prav tako imate možnost študija na modulu, ki je pripravljen v okviru evropskega Erasmus+ projekta in omogoča pridobitev certifikata po standardih kakovosti Evropskega logističnega združenja.

Vse to vas bo naredilo unikatne logiste. Seveda pa vas naj na tej poti vodijo vrednote kot so srčnost, pozitiven duh, zavzetost, zagnanost, pripadnost, poštenost. S tem boste sebi in drugim pokazali, da ste »človek«.

Želim vam uspešen začetek novega študijskega leta, naj bo obarvan z radostjo in veseljem do dela ter raziskovanja.
Naj zaključim v duhu filozofskega razmišljanja, ki pravi, učenec bo vselej ostal učenec, če ne bo presegel svojega učitelja.

Verjamem, da vam bo uspelo.

Srečno.