Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Magistrski študijski program po novem z akreditacijo ELA

Evropsko logistično združenje (ELA) je podelilo akreditacijo našemu magistrskemu študijskemu programu Logistika sistemov.

S prejeto akreditacijo so dokazali, da izpolnjujejo visoke standarde na področju vsebine kot tudi načinu izvajanja magistrskega programa.

Magistrski študij Logistika sistemov izobražuje za naraščajoče potrebe po visoko izobraženih strokovnjakih s področja logistike in oskrbovalnih verig. Po zaključku študija bodo študenti, ki bodo zadostili kriterijem, imeli pravico do izdaje strokovnega spričevala cESLog, ki je v skladu z evropskimi standardi kvalifikacij za logistične strokovnjake (ELAQF Qualification Standards for Logistics professionals) in ima izjemno veljavo pri zaposlovalcih.


ELA standardi kompetenc logista odražajo pričakovanja glede učinkovitosti logista na delovnem mestu in so bili razviti ter usklajeni s pričakovanji industrije.

Evropsko logistično združenje ELA je združenje tridesetih nacionalnih logističnih združenj, ki pokriva skoraj vse države srednje in zahodne Evrope ter najbolj oddaljene regije Evropske unije na Karibih (Martinique). Njihovo poslanstvo je zagotoviti mednarodni forum za mreženje, promocijo in razvoj poklica logista.