Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Izšel je Razpis za sofinanciranje mobilnosti študentov z namenom študija v tujini Erasmus+ 2022/2023

Pridruži se tisočim, ki jim je Erasmus+ študijska izmenjava spremenila življenje.

Program Erasmus+ omogoča študentu, da del rednih študijskih obveznosti na katerem koli nivoju/stopnji oz. ciklu študija (vključujoč pripravo diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog, a izključujoč raziskovalno delo, ki ni neposredna študijska obveznost) namesto na matični fakulteti opravi na partnerski instituciji v tujini.

Partnerske institucije v tujini, na katerih lahko študenti opravijo del študijskih obveznosti, so tiste institucije iz programskih držav, s katerimi je podpisan Medinstitucionalni sporazum programa Erasmus+ o izmenjavi študentov za ustrezno študijsko področje.

Programske (sodelujoče) države so članice Evropske unije, Islandija, Liechtenstein, Norveška, Turčija, Severna Makedonija in Srbija.

Ste že razmišljali, da bi šli po nekaj novih študijskih izkušenj, nepozabnih trenutkov in prijateljev v tujino?

Objavljen je nov RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI ŠTUDENTOV Z NAMENOM ŠTUDIJA V TUJINI ERASMUS+ za študijsko leto 2022/2023.

Več o PRIJAVNEM POSTOPKU in AKTUALNEM RAZPISU za sofinanciranje mobilnosti študentov v programu Erasmus+ najdete na spletni strani www.erasmusplusum.si.

BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z Erasmus izmenjavo študentov, praksah v tujini, poletnih šolah in tudi informacij o vseh preostalih možnostih mednarodnih izmenjav, bomo objavljali v Erasmus+ novicah. Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Opogumi se in se prijavi na Erasmus+ študijsko izmenjavo!

Zapolni svoj svet!

Erasmus+ koordinator

rhdr

VID MLEJNIK

Email
erasmus.fl@um.si

Telefon
03 428 53 56