Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Izberi dodaten modul in pridobi certifikat ELA

V študijskem letu 2020-2021 na magistrskem študijskem programu ponujamo nov atraktiven modul Management oskrbovalnih verig, pripravljen v okviru evropskega Erasmus + projekta v sodelovanju z institucijami na Poljskem, Hrvaškem, Madžarskem, Češkem.

Modul vsebuje pet predmetov (več si preberite tukaj), ki pokrivajo vsebine najsodobnejših trendov na področju logistike. Vsebine so pripravljene v angleščini in vseh jezikih partnerskih inštitucij. V okviru teh vsebin boste pridobili kompetence, ki jih predpisuje Evropsko logistično združenje (ELA), saj je modul pripravljen po smernicah ELA. Prav tako so vključene vsebine v virtualnem okolju, kar omogoča še boljši prikaz različnih področij in uspešnejše pridobivanje novega znanja. Z uspešno zaključenim modulom lahko pridobite tudi certifikat, ki ga to združenje podeljuje.

V kolikor je vaša kreativna žilica usmerjena v pridobitvi novega znanja in dodatnih najsodobnejših kompetenc, ki so med delodajalci izjemno iskana, potem je izbira tega modula prava odločitev. Zato vas vabimo k dodatni izbiri tega modula in s tem k odličnemu razvoju vaše kreativne poti.