Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Informacije o izvedbi izobraževalnega procesa

Spoštovane študentke in spoštovani študenti,

že nestrpno pričakujemo začetek novega študijskega leta, čeprav bo letošnje precej drugačno. Na fakulteti se trudimo hitro in ažurno odreagirati na spreminjajočo se situacijo. Aktivno pripravljamo potrebno, da bo študentska izkušnjatudi v letošnjem študijskem letu kar se da pozitivna.

Razmere, povezane s Covid-19, bodo od vseh nas zahtevale določene prilagoditve, predvsem pa strpnost in potrpežljivost, saj je situacija za vse nas nova. A vam zagotavljamo, da bomo študijski proces izvedli kakovostno in v skladu s predvidenimi študijskimi programi in objavljenim urnikom. Gremo torej vsi skupaj odgovorno po nova znanja in izkušnje.

V nadaljevanju objavljamo pomembne informacije za študente, vezane na izobraževalno dejavnost:

Na Fakulteti za logistiko UM bomo, v skladu s smernicami UM, predvidoma izvedli pedagoški proces v zimskem semestru hibridno. To pomeni, da se pedagoški proces izvaja z omejenim številom fizično prisotnih študentov v predavalnicah – ! v ta namen vas bomo razdelili po skupinah, sezname za predavanja in sezname za vaje bomo pripravili do začetka posameznega predmeta (praviloma bo ena skupina prisotna na fakulteti en teden, druga ali več skupin pa bo v istem tednu spremljala predavanja preko MS Teams, naslednji teden pa se skupini ali skupine zamenjajo). O natančni izvedbi vas bodo nosilci učnih enot o tem obvestili pravočasno, kjer ja majhno število študentov, bo predvidoma izvedba izobraževalnega procesa potekala v živo.

Istočasno pa se za pedagoški proces omogoči spremljanje in sodelovanje na daljavo za druge vpisane študente. Pri tem izvajalec predavanje izvaja v živo. Hkrati predavanje prenaša preko komunikacijskih kanalov (Microsoft Teams). O vseh morebitnih spremembah vas bomo obveščali.

URNIKI

Več

Urniki bodo objavljeni na spletni strani fakultete v ponedeljek, 28. septembra 2020.

Vendar vas opominjamo, da se bodo glede na situacijo spreminjala in prilagajala, zato objavljena ne bodo dokončna in jih morate redno spremljati.

Kot verjetno veste, je za države, ki so na rdečem seznamu, ob vstopu v Slovenijo predvidena karantena, zato pozorno spremljajte informacije objavljene tukaj.

Prav tako si preberite še te informacije.

Poskrbite za pravočasen prihod v Slovenijo in za nastanitev za prestajanje karantene.

Za lažjo organizacijo izvedbe, vas prosimo, da nam vaš predviden prihod v Slovenijo sporočite na e-pošto: valerija.kotnik@um.si.

Žal bomo tudi prvi dan uvajalnih dni, ki bo 30. septembra 2020 ob 10. uri, izvedli online preko MS Teams. Pod dogodke na spletni strani bomo v naslednjih dneh objavili program in način izvedbe.

Na spletni strani moja.um.si, so objavljene še dodatne informacije glede izvedbe in navodil.