Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Evropski presojevalci potrdili kakovost naših študijskih programov

Od 7. do 9. junija je potekala spletna presoja naših študijskih programov s strani evropskih presojevalcev kakovosti poslovnih študijskih programov akreditacijske hiše European Council for Business Education (ECBE).

S ponosom sporočamo, da so presojevalci Prof. Dr. Alasdair White, Prof. Dr. Sualp Davut, Camila Cepeda, potrdili kakovost naših študijskih programov in podaljšali akreditacijo vsem študijskim programom.

Predsednik komisije prof. dr. Alasdair White je povedal, da »v 27-letih kot presojevalec še nisem prejel tako dobro pripravljenega poročila, z zelo jasnim prikazom postopkov in brez prikrivanja izzivov, za kar fakulteti čestitam. S presojo, ki smo jo opravili v tem tednu, pa smo se prepričali, da ima fakulteta dobre infrastrukturne zmožnosti, dobro podporo informacijsko-komunikacijske tehnologije, predvsem pa študijske vsebine za prihodnost. Diplomanti njihove fakultete pridobijo najsodobnejša znanja logistike, imajo interdisciplinarna znanja ter kompetence, s katerimi izkazujejo prilagodljivost in odzivnost na trgu dela«.

Dekanica prof. dr. Maja Fošner pa ob tem izjemne dosežku dodaja:

“Z veseljem sporočam, da smo ponovno mednarodno akreditirani preko akreditacijske hiše ECBE.

Vsi smo lahko izjemno ponosni na to priznanje, saj smo ponovno dokazali, da smo odlični na vseh področjih našega delovanja. Presojevalci so potrdili, da sledimo smernicam kakovosti tako na pedagoškem kot znanstveno raziskovalnem področju.
Ta akreditacija daje odličnost našim diplomantom in s tem našim diplomam dajemo dodano vrednost pridobljene izobrazbe. Z akreditacijo se odlično vmeščamo v mednarodni prostor in s tem širimo lastna obzorja in dodajamo nova znanja na področju logistike in oskrbovalnih verig.
Verjamem, da bodo naši rezultati v prihodnje še vidnejši.

Evalvatorji so nas prepoznali kot izjemno institucijo in želim, da se tega zavedamo. Študenti in naši diplomanti pa so naši najboljši promotorji in nanje smo lahko izjemno ponosni.

Iskrena hvala vsem pri sodelovanju, to je naš skupni dosežek. HVALA.”