Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Bili smo na 30-letnici delovanja GS1

Podjetje GS1 Slovenija je v tem tednu praznovalo 30-let delovanja. Izjemne slovesnosti so se udeležili  tudi dekanica prof. dr. Maja Fošner, izr. prof. dr. Brigita Gajšek, doc. dr. Bojan Rupnik in asist. Simona Šinko.

Dekanica je poudarila, da »smo izjemno ponosni, da je GS1 Slovenija naš poslovni partner in veseli, da je direktorica podjetja Zdenka Konda pomembna članica našega Programskega sveta, kjer s svojo neposrednostjo in nasveti pomembno doprinaša k izboljšanju naših študijskih vsebin. Verjamem, da bodo še naprej pomemben partner naše fakultete, kot tudi slovenskih podjetij, ki si želijo vzpostaviti uspešne programe sledljivosti. Menim, da je to odlično sodelovanje in priložnost za soustvarjanje novitet na področju logistike. Le na ta način lahko skupaj soustvarjamo skupno prihodnost«.

Podjetje GS1 si zadnjih 30 let prizadeva za oblikovanje in izvajanje globalnih standardov, ki se uporabljajo v preskrbovalni verigi. Standardi GS1 nudijo okvir, ki omogoča učinkovit in zanesljiv pretok proizvodov, storitev in vseh podatkov povezanih z njimi, kar vedno in povsod prinaša koristi podjetjem in izboljšuje življenje ljudi. Njihovi standardi zagotavljajo učinkovito sodelovanje med podjetji in veljajo kot osnovna priporočila, ki povečujejo interoperabilnost med različnimi panogami.

~b773249