Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Dogodki

VABILO: Podpis prodajne pogodbe za nakup nove stavbe Fakultete za logistiko UM

23. nov

Vljudno vabljeni na slavnostni podpis prodajne pogodbe za nakup nekdanje stavbe Ekonomske šole v Celju, kar pomeni prelomnico v dolgoletnih prizadevanjih Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru za pridobitev lastnih prostorov. Ta pomembna odločitev predstavlja realizacijo strateške vizije in uresničuje zavezanost k nadaljnjemu razvoju in inovacijam na področju logistike.

Stavba se nahaja v centru mesta Celje, preoblikovana bo z najnovejšimi standardi moderne arhitekture in funkcionalnosti, s poudarkom na trajnostni viziji. Novi prostori bodo omogočali interdisciplinarno povezovanje, v prvi vrsti raziskovalne in dalje tudi izobraževalne in inovacijske dejavnosti, kar bo pripomoglo k nadaljnjemu razvoju slovenske in svetovne logistike. Ta investicija v prihodnost ni pomembna le za univerzo in fakulteto, ampak ima širši pomen za celotno družbo, saj bodo novi prostori omogočali visokokakovostno izobraževalno dejavnost in bodo pripomogli k razvoju visoko izobraženih kadrov, ki so ključni napredek in inovativnost v logistiki in oskrbovalnih verigah.

Slavnostni podpis pogodbe bo v četrtek, 23. novembra 2023, ob 8. uri v Dvorani Borisa Podrecce Univerze v Mariboru (Slomškov trg 15, Maribor).

Podpisa se bodo udeležili:

  • prof. dr. Zdravko Kačič, rektor Univerze v Mariboru,
  • Matija Kovač, župan Mestne občine Celje,
  • prof. dr. Maja Fošner, dekanica Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru.