Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Dogodki

Mednarodni študentski simpozij “Logistics & International Business”

20. sep
24. sep

Verjamemo, da bomo letošnji 11. mednarodni študentski simpozij “Logistics & International Business” organizirali v živo.

Letošnja gostiteljica simpozija je School of Transportation and Logistics of Istanbul University.

Vsi vemo, da je Istanbul fascinantno mesto in eno največjih mest na svetu, kjer lahko vidite moderno zahodno mesto v kombinaciji s tradicionalnim vzhodnim mestom.

Ne zamudite in se nam pridružite od 20. do 24. septembra 2021.

Letošnji poudarek simpozija je »Sodobna logistika: prilagajanje novim izzivom«, saj se vsi sprašujemo, kako se bosta spremenila sektorja logistike in upravljanje oskrbovalnih verig.
Kaj bo prinesla post-covid era? Ali je konec globalnih oskrbovalnih verig? Je avtomatizacija še vedno val prihodnosti? Ali lahko domnevamo, da bo obvladovanje tveganj narekovalo oskrbovalne verige? Ali je prihodnost v razvoju novih tehnologij?

Študentke in študente vabimo, da pripravijo prispevke na zgornjo temo. Izbrane prispevke boste študenti predstavili tudi na simpoziju, objavljeni pa bodo tudi v Journal of Transport and Logistics.

Za več informacij o simpoziju: http://student-symposium.fl.um.si/

O simpoziju

Mednarodni študentski simpozij ponuja študentom različnih narodnosti in kulturnih okolij možnost, da pridobijo prve izkušnje pri predstavitvi in razpravi o rezultatih svojih projektov pred mednarodno publiko. Poleg praktično naravnanih predstavitev študentov imajo udeleženci možnost prisluhniti predavanjam profesorjev sodelujočih univerz, organizirajo pa se tudi ekskurzije v podjetja, da študenti pridobijo vpogled v dejanske teme podjetij.

ISSLIB je bil razvit pred enajstimi leti v tesnem sodelovanju naše fakultete z nemškoima univerzama HIWL in BVL.

Lokacija dogodka se vsako leto spremeni, tako da lahko študenti doživijo različne univerze, podjetja, mesta in države.