Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Dogodki

Delavnica: “𝓚𝓪𝓿𝓪 𝓷𝓪š𝓪 𝓿𝓼𝓪𝓴𝓭𝓪𝓷𝓳𝓪: 𝓰𝓵𝓸𝓫𝓪𝓵𝓷𝓮 𝓭𝓸𝓫𝓪𝓿𝓷𝓮 𝓿𝓮𝓻𝓲𝓰𝓮”

9. nov

📆📢 𝒱𝒶𝒷𝒾𝓁𝑜 𝓃𝒶 𝒹𝑒𝓁𝒶𝓋𝓃𝒾𝒸𝑜 📢📆

Študentke in študenti,

vabimo vas na delavnico “𝓚𝓪𝓿𝓪 𝓷𝓪š𝓪 𝓿𝓼𝓪𝓴𝓭𝓪𝓷𝓳𝓪: 𝓰𝓵𝓸𝓫𝓪𝓵𝓷𝓮 𝓭𝓸𝓫𝓪𝓿𝓷𝓮 𝓿𝓮𝓻𝓲𝓰𝓮”.

ℹ️ Zanimivo tematiko vam bodo z Focus – društvo za sonaraven razvoj predstavile mag. Živa Kavka Gobbo, mag. Elena Lunder in Živa Lopatič.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite bolje spoznati s vplivi preko različnih faz v vrednostnih verigah. Delavnica bo osrediščena okolidobrine (v tem primeru kava ali kakav), kjer boste udeleženci spoznavali razmerja moči med različnimi deležniki in vpliv globalnih vrednostnih verig na okolje.

📅 9. november 2023
🕚 ob 11. uri
⏳ Delavnica traja 2 šolski uri
📌 predavalnica P 102

🔗 https://forms.office.com/e/MhvZtP0Qms

◻️◻️◻️

Delavnica se izvaja v okviru NOO projekta Vzpostavitev okolja za izobraževanje zelene in digitalne logistike ter oskrbovalnih verig.

»Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo zavisoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast,komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišć za reformo visokega šolstva za zelenin odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod«.