Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Vabilo na Karierni sejem za mlade

Celjski mladinski center in informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska vljudno vabita k udeležbi na Kariernem sejmu za mlade, ki se bo odvil v ponedeljek, 21.3.2022, z začetkom ob 10.30 uri, v dvorani Celjskega mladinskega centra.

Namen dogodka je mladim predstaviti poklicne priložnosti v lokalnem okolju in širše, jih seznaniti z delovnimi mesti prihodnosti in jim tudi na tak način olajšati vstop na trg dela. V različnih delavnicah in predstavitvah boste tako lahko spoznali EURES omrežje, v sklopu katerega se izvaja projekt finančne pomoči »Shema zaposlitvene mobilnosti« in se seznanili z Europassom. Izvedeli boste, kaj je tisto, kar si trenutno najbolj želijo delodajalci, kaj jih prepriča in katere kompetence iščejo pri kadrih. Spregovorili bodo tudi o tem, kako uspešno zakorakati na svojo podjetniško pot, na kaj je treba biti pri tem pozoren in kaj je nujno za zagotavljanje uspeha. Mladim pa bodo omogočili tudi individualno svetovanje, saj bo koordinatorica Europassa z njimi delila povratne informacije na njihove osebne življenjepise. V popoldanskem terminu bo v sklopu dogodka preko Zooma organizirana predstavitev »Vodnik za začetnike: Moja prva zaposlitev« v izvedbi Zavoda NEFIKS, v sklopu katere bodo med drugim spregovorili tudi o pomembnosti neformalnega izobraževanja.

V kolikor si želite povratne informacije na svoj CV, ga pošljite na naslov: ana.mladenovic@mc-celje.si do petka, 18.3.2022.

Časovnica programa v prilogi.