Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Dogodki

Delavnice z izvajalci programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo

17. jun

Javna agencija za varnost prometa RS je v sodelovanju z Javno agencijo za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost RS razpisala Ciljni raziskovalni projekt Evalvacija učinkovitosti rehabilitacijskih programov in programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo, za izvajalca pa je bila izbrana Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru.

V sami raziskavi bodo na podlagi celovite analize primerljivih rehabilitacijskih programov in njihove evalvacije, poznavanja stališč in mnenj udeležencev posameznih programov in izvajalcev programov, poznavanja značilnosti udeležencev programov in recidivizma, podane evalvacije in pripravljeni zaključki, ki bodo obsegali tudi smernice za nadgradnjo in izboljšanje programov.

V skladu s podanimi usmeritvami in cilji našega raziskovalnega projekta, je za uspešno odvijanje projekta in čim boljše rezultate ključno sodelovanje širšega kroga deležnikov. Zato vas vabimo k aktivni udeležbi na spodnaj omenjenem dogodku, saj boste tako doprinesli tudi k predlogom za izboljšanje obstoječega sistema. Vaš pogled na sistem izvedbe teh programov je namreč izjemnega pomena.

Del projekta se nanaša torej tudi na Aktivnost: Delavnice z izvajalci programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo. Delavnica bo 17. 6. 2024 ob 14. uri v Celju na Fakulteti za logistiko, Mariborska cesta 7 Celje (4. nadstropje, sejna soba).