Obvestila

8. Oct

Spoštovani,

v kontekstu preprečevanja širitve okužbe z virusom COVID-19 knjižnica do nadaljnjega NUDI SVOJE STORITVE NA DALJAVO preko e-naslova knjiznica.fl@um.si in ostalih komunikacijskih sredstev.

Izposoja in vračanje knjižničnega gradiva nista mogoča.

Rok izposoje gradiva lahko podaljšujete preko spletne storitve Cobiss+ Moja knjižnica https://plus.si.cobiss.net/opac7/user/login.

Vpisovanje v knjižnico poteka preko e-pošte knjiznica.fl@um.si.

Uporabljajte ODDALJEN DOSTOP do elektronskih virov UM, navodila: http://fl.um.si/knjiznica/sl/storitve/informacijske-storitve/oddaljen-dostop/

Za ostale informacije pokličite na tel. 03 428 53 06 ali pišite na e-naslov knjižnice.

Ostanite zdravi!

Poslanstvo

Knjižnica opravlja javno službo kot del javnega zavoda in je dostopna vsem, ki želijo uporabljati njene storitve ter spoštujejo določila knjižničnega reda. Primarno je namenjena visokošolskim učiteljem, znanstvenim in strokovnim sodelavcem ter študentom FL, za podporo pedagoškega procesa, znanstveno-raziskovalnega in strokovnega dela, odprta pa je tudi drugim uporabnikom. Temeljno poslanstvo knjižnice je zbiranje, hranjenje, predstavljanje, varovanje, in zagotavljanje uporabe knjižničnega gradiva ter omogočanje dostopa do drugih informacijskih virov svojim članom in uporabnikom.

po Pravilniku o splošnih pogojih poslovanja knjižnice Fakultete za logistiko

Etični kodeks slovenskih knjižničarjev