Prijavno-sprejemni postopek

MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM

 

RAZPIS

Razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2018/2019

PRIJAVA NA RAZPIS

eVŠ prijava – slovenski jezik

eVŠ enrolment – english language

NAVODILA ZA VPIS

Vse informacije z navodili za vpis za Slovence in državljane držav EU kot tudi Slovence brez državljanstva in tujce najdete tukaj.

DOKTORSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM

Zainteresirane kandidate za vpis na doktorski študij Logistika sistemov vabimo, da za vse informacije pokličete strokovno sodelavko za podiplomski študij Valerijo Kotnik na tel. 03 428 53 65 v času uradnih ur referata.

Informacije najdete tudi v razpisu.

rokovnik_podiplomski

VPIS TUJCEV

Vse informacije v slovenskem jeziku so dosegljive na spletni strani Univerze v Mariboru (poglavje 1. 1. 2.): https://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/RAZPIS-ZA-VPIS-PODIPLOMCI-UM-2018_19.aspx

V angleškem jeziku (section 1. 1. 2.)  pa na: https://www.um.si/en/Study/about/Pages/CALL-FOR-APPLICATION-INTO-POSTGRADUATE-STUDY-PROGRAMMES-OF-THE-UNIVERSITY-OF-MARIBOR-FOR-THE-ACADEMIC-YEAR-2018_19-.aspx

Prijavno-sprejemni postopek za vpis v podiplomske študijske programe (za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce)

Application procedure for enrollment in postgraduate study programmes (for Slovenians without Slovenian citizenship and foreign nationals)

 

Zadnja sprememba: 7. junija, 2018