Študenti na študijskem programu GOSPODARSKA IN TEHNIŠKA LOGISTIKA se v času študija seznanite z osnovnimi, a ključnimi logističnimi funkcijami: načrtovanjem potreb, nabavo, skladiščenjem, distribucijo, transportom, poprodajno in razbremenilno logistiko.

Študij je zasnovan tako, da študenti v prvem letniku spoznate modele in praktična orodja za delo v poslovnem okolju. Drugi in tretji letnik sta zasnovana pretežno modularno, kar pomeni, da imate študenti možnost izbire oziroma usmeritve svoje študijske in poklicne poti.
Najpomembnejši del visokošolskega strokovnega izobraževanja je obvezno praktično usposabljanje v organizaciji (bodisi v proizvodnem ali storitvenem podjetju, državni administraciji, zavodu itd.), ki ga študenti opravite v poletnem semestru zaključnega letnika. Namen usposabljanja je, da znate skozi študij spoznane principe, metode, tehnike in informacijska orodja uporabiti za analizo in popis stanja logističnih funkcij v realnem poslovnem okolju. Pridobljene izkušnje bodo izboljšale vaše zaposlitvene možnosti.

Zaradi naravnanosti študija k pridobivanju praktičnih izkušenj, je program namenjen tistim, ki se želite takoj po opravljeni diplomi zaposliti.

Zadnja sprememba: 17. decembra, 2013