Fakulteta za logistiko, Celje - Mariborska cesta 7       |     info.fl@um.si      |     03 428 53 00

Iskanje po straneh Fakultete za logistiko
EN

Novice

Z reakreditacijo ACBSP izkazujemo našo odličnost

Združenje Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) je reakreditiralo naše študijske programe za naslednjih deset let, s čimer izkazujemo našo odličnost.

ACBSP letos praznuje 32 let delovanja. Gre za vodilno organizacijo za akreditacijo izobraževanja na poslovnem področju. S pridobljeno reakreditacijo potrjujemo, da naši študijski programi ustrezajo njihovim strogim izobraževalnim standardom.  ACBSP ocenjuje odličnost na podlagi Baldridge modela, ki ocenjuje področje vodenja, strateškega načrtovanja, vzpostavljenih odnosov z okoljem, kakovosti študijskih vsebin in kadra fakultete.

Prodekanja za izobraževalno dejavnost prof. dr. Maja Fošner je ob uspehu povedala: “Veseli smo, da smo uspeli po letu 2009 ponovno reakreditirati naše študijske programe pri akreditacijski hiši ACBSP. Dokazujemo, da je predanost odličnosti prava pot, saj s tem dajemo prav poseben pečat našim študijskim programom in ustvarjamo boljše priložnosti za naše diplomante. Še naprej si bomo prizadevali, da bomo v svetu prepoznani kot ustanova, ki dosega najvišjo kakovost študijskih programov in ustvarja znanje, ki upravljanje logistike in oskrbovalnih verih dviguje na višji nivo, predvsem pa ob tem ustvarja pogoje za dobrobit celotne družbe”.