Logistična dejavnost – regijski razvojni potencial

21. Okt
celje.jpg
Univerza v Mariboru Fakulteta za logistiko, Mariborska cesta 7, 3000 Celje

Na pobudo Razvojne agencije Savinjske regije (RASR) smo na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru (FL UM) pristopili k oblikovanju smernic za celovit in trajnostno naravnan razvoj logistične dejavnosti v Savinjski regiji.

 

Na posvetu

LOGISTIČNA DEJAVNOST – REGIJSKI RAZVOJNI POTENCIAL,

ki bo na Fakulteti za logistiko, Mariborska cesta 7, Celje

v ponedeljek, 21. oktobra 2013, ob 10. uri,

 bomo vabljenim županom in zainteresiranim podjetnikom predstavili rezultate raziskave o potencialih logistične dejavnosti in skupaj z njimi razmišljali o prihodnosti razvoja logistike.

 

Razmere namreč narekujejo temeljit premislek o učinkoviti trajnostni izrabi obstoječe infrastrukture in premišljeno načrtovanje ravnanja s prostorom in viri v prihodnosti, v smislu iskanja novih načinov privabljanja podjetij, dogoročnega financiranja lokalnih skupnosti ter ustvarjanja prijetnega okolja za sobivanje prebivalstva in gospodarskih subjektov.

Ker tovrstna prizadevanja presegajo zmožnosti posameznih občin ali podjetij in zahtevajo komunikacijo ter nove načine povezovanja, bomo izjemno veseli delovnega druženja z vami.

Vsaka uspešno izvedena aktivnost iz tega naslova ima smisel, ker v Savinjski regiji prispeva k blaginji občin in h krepitvi konkurenčnosti podjetij.

Prijazno vabljeni.

 

Direktor Razvojne agencije Savinjske regije

Dekan FL UM

Janez Jazbec

izred. prof. dr. Bojan Rosi