4. Mednarodna poletna šola

8. Jun - 18. Jun
logo
Univerza v Mariboru Fakulteta za logistiko, Mariborska cesta 7, 3000 Celje

Tudi letos bomo na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru organizirali tradicionalno poletno šola. Letošnja bo potekala četrto zaporedno leto, pod skupnim naslovom “Integracija pretoka ljudi in blaga s sodobno družbo 2.0”.

Potekala bo na fakulteti v Celju med 8. in 18. junijem 2016.

Poletna šola je namenjena pridobivanju novih znanj s področja trajnostne logistike in transporta v regiji in svetu, problematike onesnaževanja in s tem povezanih izzivov, obnovljivih virov energije, poglobiti znanja s področja organizacijskega komuniciranja in poslovne etike ter se seznaniti s primeri dobre prakse.

Zanimiva predavanja, vaje in delavnice so vsebinsko posebej pripravljena za izvedbo na poletni šoli Fakultete za logistiko UM.

Poleg profesorjev Fakultete za logistiko bodo pri izvedbi sodelovali tudi ugledni in svetovno znani predavatelji, med njimi prof. dr. Kenneth Button z Univerze George Mason, ZDA, izr. prof. dr. Anna Voroshilova iz ruske Sibirian aerospace university v Krasnoyarsku.

Predavanja bodo razdeljena v sklope treh predmetov in sicer:

  • Trajnostni transport in obnovljivi viri energije v logistiki,
  • Organizacijsko komuniciranje in poslovna etika in
  • Strateška trajnostna logistika in načrtovanje transporta.

Del aktivnosti mednarodne poletne šole je usmerjen v druženje domačih in tujih študentov ter profesorjev, zato bomo prosti čas namenili kulturnemu dogajanju v Celju, knežjem mestu ter njegovim zgodovinskim znamenitostim.

Vsi udeleženci mednarodne poletne šole prejmete potrdilo o udeležbi. Tisti, ki uspešno opravijo študijske obveznosti pa pridobijo potrdilo o opravljenih izpitih s priznanimi 3 ECTS kreditnimi točkami.

 

VEČ INFORMACIJ NA: http://fl.um.si/summer-school/