Arhiv

Vpiši se na magistrski študij

naslovnica

O MAGISTRSKEM ŠTUDIJU:

 naslovna


Še nekaj dodatnih, a prepričljivih dejstev.

Zaposljivost naših diplomantov je odlična

Na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru se zavedamo pomena zaposljivosti naših diplomantov. Podatke o zaposljivosti redno analiziramo, hkrati pa potrebo po diplomiranih inženirjih logistike in njihove kompetence preverjamo na trgu.
Pohvalimo se lahko, da je trenutno na zavodu za zaposlovanje prijavljenih manj kot 3, 7 % naših diplomantov, kar nas uvršča v vrh po zaposljivosti diplomantov v slovenskem visokošolskem prostoru.

In kakšni so trendi na področju zaposlovanja logistikov: https://infogram.com/zaposlovanje_v_logistiki


Imaš možnost sodelovati na aplikativnih projektih

Na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru predvsem študente magistrskega študija vključujemo v raziskovalno delo v okviru laboratorijev fakultete. Trenutno smo raziskovalno vpeti v najsodobnejše trende na področju logistike: strateško-razvojna partnerstva na področju Pametnih mest in skupnosti, v vertikali Mobilnost, transport in logistika, na področju robotizacije pa v okviru projekta kompetenčni center Roboflex svetujemo in sodelujemo pri razvoju pametnih skladišč.


KAKO SE PRIJAVIŠ?

Izkoristi 2. prijavni rok, ki bo potekal od 13. do 15. septembra 2017.

Kandidati se prijavite preko spletnega portala eVŠ.
Prijava za vpis je pravilno oddana šele takrat, ko v spletni aplikaciji eVŠ pritisnete gumb »POŠLJI«. V primeru, da tega ne storite, prijava ne bo zabeležena v eVŠ in bo kot takšna s sklepom zavržena.

V drugem roku za prijavo se lahko prijavijo kandidati, ki niso oddali prijave v prvem roku, kandidati, ki po prvem roku niso bili sprejeti na želeni študij, ter kandidati, ki so se v prvem roku prijavili na študijski program, ki se ne bo izvajal. Neodvisno od prve prijave lahko drugo prijavo oddajo tudi kandidati, ki se v drugem roku prijavljajo na študijske programe, ki se izvajajo kot izredna oblika študija. Vse ostale kandidate bo sistem opozoril na to, da prijava ni mogoča.

Ostale novice