Arhiv

Podjetje Petrol d. d. do novih kadrov tudi s pomočjo Fakultete za logistiko

Slika 1

V novi številki revije Logist objavljamo intervju z diplomantoma Fakultete za logistiko, Davidom Bezovnikom in Žanom Polcem, ki smo ju priporočili podjetju Petrol d. d., ko so se na nas obrnili po pomoč pri iskanju kadrov.

logistik_3

Kako pomembna je logistika in kakšen je njun doprinos pa nam je povedal vodja oddelka področje logistika, oddelek operativna logistika v podjetju Petrol d. d. Gregor Košir: “Glede na trenutne trende pri pretoku blaga v Evropi in tudi širše, podjetja vedno več pozornosti posvečajo logistiki in sami oskrbovalni verigi. Povsem enaka zgodba je tudi v Petrolu. Zato smo za delo v operativni logistiki Petrola d.d. izbrali Žana Polca in Davida Bezovnika – diplomanta Fakultete za logistiko, ki skrbita za optimizacijo procesov, pri čemer seveda uporabljata tudi vse ostale veščine, ki sta jih na fakulteti pridobila predvsem pri delu na projektih in v okviru prakse v podjetju.
Odločitev, da v svoje delovno okolje povabimo najboljše diplomante Fakultete za logistiko, se je izkazala za pravilno in bomo enako prakso uporabljali tudi v bodoče.”

Vabljeni k branju.

Ostale novice