Arhiv

Pridruži se nam na 5. mednarodni poletni šoli. Za študente FL UM smo pripravili posebno ponudbo.

dav

Tudi letos Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru organizira že tradicionalno mednarodno poletno šolo. Ta bo letos potekala od 28. maja do 3. junija 2017 v Celju.

Pod naslovom Nove rešitve in inovacije v logistiki in transportu, lahko prisostvujete dvema predavanjema – “Trajnostni trendi v logistiki in transportu ter obnovljivi viri energije” ter “Onesnaževanje kot posledica prometa v urbanih območjih”.

Predavatelji prof. dr. Tariq Muneer, izr. prof. dr. Borut Jereb in doc. dr. Matjaž Knez so pripravili sodobne vsebine, pa tudi način podajanja snovi je prilagojen poletni šoli in interaktivno zastavljen.

Pa to še ni vse. Dva dneva bomo preživeli v Opatiji, kjer bo letos v okviru mednarodne konference Traffic development, logistics & sustainable transport potekala naša tradicionalna znanstvena konferenca “Logistics & Sustainable Transport”.

ZA ŠTUDENTE FL UM

Za študente naše fakultete smo pripravili čisto posebno ponudbo. Kotizacija za poletno šolo znaša namreč 395 €,

samo za študente FL UM pa smo jo znižali na 50 € (vključuje udeležbo na poletni šoli in mednarodni konferenci, brezplačen prevoz v Opatijo in nočitev v Opatiji).

Preberi si več o poletni šoli, preglej program, registriraj se in se nam pridruži.

Ne bo ti žal.

 

Ostale novice