Arhiv

Slavnostno smo podelili diplomske listine 129 diplomantkam in diplomantom

NMUL2371

V četrtek, 7. aprila 2017, je v dvorani Narodnega doma Celje potekala slavnostna podelitev diplom. Diplomsko listino je prejelo 129 diplomantk in diplomantov visokošolskega strokovnega, univerzitetnega in magistrskega študija.

Kot je povedal dekan Fakultete za logistiko prof. dr. Bojan Rosi “je podelitev diplom najlepši slavnostni dogodek fakultete. S predajo listine praznujemo delo študentov skozi študij. Bili smo stranke v pedagoškem procesu na fakulteti, vsak na svoji strani katedra, a smo kljub različnim položajem drug drugemu odpirali nove horizonte znanja in mišljenja.” Diplomante sta nagovorila tudi župan Mestne občine Celje Bojan Šrot in prorektorica Univerze v Mariboru prof. dr. Nataša Vaupotič.

Diplomant magistrskega študija Sebastjan Lazar pa se je s spodbudnim govorom dotaknil tako diplomantov kot zaposlenih na fakulteti. Preberite si njegov govor (priloga).

Za slovesnost dogodka so z glasbenimi izvedbami prispevali vokalistka Mija in mlada glasbenika Ema in Jošt iz glasbene šole Risto Savin Žalec.

Za kulinarično poezijo pa Šolski center Šentjur.

Vsem diplomantkam in diplomantom še enkrat iskreno čestitamo. Vsem, ki so doprinesli k čarobnosti dogodka pa se najlepše zahvaljujemo.

Ostale novice